Tijelo riječi – što govori koža? 

Radionica Tijelo Riječi ima dugu tradiciju i velik broj prijatelja i polaznika, a kombinacijom pisanja i plesnog pokreta želi razbiti predrasude da pokret nastaje nakon teksta, već tijelo i pokret stavlja u prvi plan i koristi kao inspiraciju za stvaranje priče. Ovom će se radionicom, stoga, razvijati vještina kreativnog pisanja te kreativnog izražavanja plesom i pokretom. Oslobodit će polaznike pred malim ekranima i potaknuti ih na nova iskustva.

Voditeljica: Neva Lukić
Spisateljica i pjesnikinja. Magistrirala je povijest umjetnosti i arheologiju u Zagrebu i Teoriju moderne i suvremene umjetnosti na sveučilištu Leiden u Nizozemskoj. Surađuje s umjetnicima iz različitih umjetničkih područja, od performansa do eksperimentalnih filmova.

Voditeljica: Josipa Bubaš
Doktorirala je na Odsjeku za Interdisciplinarne humanističke znanosti Svečilištu Zadru s temom Tjelesnost izvedbe i izvedba tjelesnosti. Bavi se tijelom i pokretom, sudjeluje na raznim festivalima, objavljuje likovne kritike. Kurirala je Performans Art Festival u Osijeku 2019. godine, a kao vanjska suradnica predavala je kolegij Povijest umjetnosti na ADU.