Oslobodite se straha pomoću umjetnosti

Voditeljice radionice su terapeutkinja i keramičarka te će u toj kombinaciji organizirati svojevrsnu umjetničku psihoterapiju – stvarajući novi predmet od gline, polaznici će razgovarati i dijeliti iskustva vezana uz proteklo razdoblje pandemija i nepogoda te pri tome izraditi umjetničko djelo s pričom, a koje će ljekovito djelovati na individualnu psihu. Cilj je da polaznici kanaliziraju negativna iskustva kroz pozitivnu stranu života te kroz međusobnu povezanost svih članova grupe.

Voditeljica: Danijela Pičuljan
Nagrađivana samostalna umjetnica. Od 2000. godine do danas pohađala je niz specijalističkih radionica i seminara domaćih i inozemnih stručnjaka i profesora keramike, porculana i stakla, realizirala niz samostalnih i skupnih izložbi, sudjelovala na međunarodnih umjetničkim simpozijima i rezidencijama. Članica Međunarodne akademije za keramiku.

Voditeljica: Tajana Berga
Profesionalno se keramikom bavi već 30 godina kroz lončarstvo i primjenjivu keramiku. Osim toga uz osobnu nadogradnju je i tjelesno orijentiran terapeut, art terapeut, praktičar autogenog treninga i PEAT metode.